ESCUDO-1300x400-02

O RC Celta, sen puntos na súa visita ao Getafe CF (1-0)

O Real Club Celta non puido sumar na súa visita ao Xetafe CF (1-0) nun partido que se puxo en contra aos tres minutos. Enes *Ünal transformou un penalti que supuxo o único gol do partido. Desde ese momento o equipo madrileño dedicouse a perder tempo con continuas perdidas de balón o que impediu o xogo continuado dos homes de Carvalhal.

O conxunto celeste perdeu nos minutos finais a Aidoo por dobre tarxeta amarela. Tamén foron amoestados Sefe, Galán e Luca.

O domingo 14 de maio ás 14:00 horas ante o Valencia haberá unha nova oportunidade de sumar #ante a afección incondicional de Abanca Balaídos.

1 – Getafe CF: Damián, Djené, Mitrovic (Alderete, 90), Gastón; Iglesias (Portu, 74), Maksimovic, Arambarri (Algobia, 66), Aleñá (Angileri, 90); Enes Ünal y Mata (Munir, 77).

0- RC Celta: Iván Villar; Mallo, Aidoo, Núñez, Galán (Luca, 46); Beltrán; Kevin (Carles, 27), Gabri Veiga (Paciencia, 75), Cervi; Iago Aspas y Strand Larsen (Sefe, 46).

Goles: 1-0 Unal (min.3).

Árbitro: Guillermo Cuadra Fernández. Enseño tarjeta amarilla por parte del RC Celta a Galán, Sefe y Luca. Expulsó a Aidoo por doble amarilla en el minuto 77. Por parte del Getafe fueron amonestados Mitrovic, Damián, Arambarri, Djené, Álvarez e Iglesias.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la trigésimo tercera jornada de LaLiga Santander disputado en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.