ESCUDO-1300x400-02

O RC Celta non suma na súa visita a Almería (3-1)

O RC Celta non puido sumar os tres puntos na súa visita ao Power House da Unión Deportiva Almería. Os celestes adiantáronse cun gran gol de Gabri Veiga. O canteirán viu tarxeta vermella minutos despois.

O conxunto andaluz remontou o encontro con goles de Lázaro, Da Fouce e Eguaras. Os celestes tentaron remar contra un partido que se puxo en contra cunha discutida decisión arbitral.

O vindeiro sábado o RC Celta reciba en Abanca Balaídos a Osasuna ás 18:30 horas.

3 – UD Almería: Fernando; Mendes (Pozo, min.46), Ely, Babic, Akieme; Robertone, De la Hoz; Baptistao (Ramazani min.62), Melero (Eguaras, min.85), Embarba (Lázaro min.46) y El Bilal (Sousa, min. 67)

1- RC Celta: Marchesín; Mallo, Mingueza, Aidoo, Núñez, Galán (Pablo Durán, min. 86); Beltrán (Paciencia, min.89), Óscar, Carles (Renato Tapia, min. 46), Gabri Veiga; Aspas y Strand-Larsen (Cervi, minuto 46)

Goles: 0-1 Gabri Veiga (minuto 25); 1-1 Lázaro (minuto 52); 2-1 De la Hoz (minuto 60); 3-1 Eguaras (min. 95)

Árbitro: Carlos del Cerro Grande. Amonestó por parte del Almería a Embarba, De la Hoz, Melero y Ely. Por parte del RC Celta mostró tarjeta roja a Gabri Veiga en el minuto 32.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la duodécima jornada de LaLiga Santander disputado en el Power House con representación celeste en las gradas.

Campo: Power House Stadium