MINIATURA RESUMEN CABECERA WEB (14)
Novas primeiro equipo

O RC Celta perde pola mínima ante CA Osasuna (3-2)

O RC Celta perdeu ante CA Osasuna na súa visita a Pamplona (3-2). Os pupilos de Claudio Giráldez dominaron durante gran parte do encontro, pero os goles de Borja Iglesias e Moi Gómez non foron suficientes para lograr a remontada e evitar que os puntos quedasen no Sadar.

O partido comezou con intensidade por parte de ambos os equipos, pero foi Osasuna quen logrou adiantarse aos 20 de xogo grazas a un gol de Enzo Boyomo. A resposta celeste non se fixo esperar, e apenas oito minutos despois, Borja Iglesias devolveu a igualdade. O dianteiro galego anotou o seu segundo gol da tempada, tras unha exquisita asistencia de Óscar Mingueza, que subiu o 1-1 ao electrónico. Ao fío do descanso, un desafortunado gol en propia meta do Celta, selou a primeira parte 2 a 1.

Na segunda metade, Abel Bretóns ampliou a distancia marcando o 3-1. O Celta tratou de reaccionar nos seguintes minutos, e parecía que podía cambiar o rumbo do encontro cando Moi Gómez meteu un gol en propia porta, pero xa era demasiado tarde.

O Celta asinou así un 3-2 na súa visita a Pamplona e céntrase agora no seu seguinte choque. O domingo 15 de setembro, ás 14:00h, recibirá ao Real Valladolid en Abanca Balaídos, onde co apoio de todo o celtismo, tentará recuperar a senda positiva da presente campaña.

FICHA TÉCNICA:

3 – CA Osasuna: Sergio Herrera; Areso, Catena, Boyomo, Bretones; Torró, Moncayola (Pablo Ibáñez, min. 88); Rubén García (Iker Benito, min. 77), Aimar (Moi Gómez, min. 88), Bryan (Peña, min. 64); Budimir (Raúl, min. 77).
2 – RC Celta: Iván Villar, Mingueza, Jailson, Carlos Domínguez (Starfelt, min. 46), Javi Rodríguez, Hugo Álvarez, Fran Beltrán (Damián, min. 46), Moriba (Sotelo, m. 77), Aspas, Swedberg (Alfon, min. 46), Borja Iglesias (Douvikas, min. 64).
Goles: 1-0, min. 21: Boyomo. 1-1, min. 29: Iglesias. 2-1, min. 45+1: Carlos Domínguez en propia puerta. 3-1, min. 62: Bretones. 3-2, min. 90+1: Moi Gómez en propia puerta.
Árbitro: Juan Martínez Munuera (Comité Valenciano). Amonestou aos locais Torró (min.66) e Rubén García (min.75), e ao visitante Alfon con cartón vermello directo (min.86).
Incidencias: Partido correspondente á 4ª xornada de LALIGA EA SPORTS disputado no Sadar ante 19.908 afeccionados.