MINIATURA RESUMEN CABECERA WEB
Novas primeiro equipo

Real Betis vs RC Celta (2-1) | Resumo e goles | Highlights LALIGA EA SPORTS

No partido inaugural da xornada 31 de LALIGA EA SPORTS, disputado no estadio Benito Villamarín, o Real Betis alzouse coa vitoria por 2 goles a 1. A pesar do bo inicio dos de Claudio Giráldez, o conxunto verdibranco conseguiu levar os tres puntos. O tanto do conxunto celeste chegaba no minuto 91 de man de Strand Larsen. Repasa o resumo completo do encontro entre o Real Betis Balompé e o RC Celta.

FICHA TÉCNICA:

2 – REAL BETIS: Rui Silva; Bellerín (Aitor Ruibal, minuto 69), Pezzella, Chadi Riad, Miranda (Abner, minuto 74); Johnny Cardoso, Guido Rodríguez; Fornals, Isco (Rodri, minuto 86), Ayoze (Fekir, minuto 46); William José (Bakambu, minuto 46).

1 – RC CELTA: Vicente Guaita, Mingueza, Jailson, Carlos Domínguez (Unai Núñez, minuto 81); Hugo Sotelo (Damián, minuto 69), Fran Beltrán, Manquillo (Carles Rérez, minuto 64), Hugo Álvarez (Cervi, minuto 81), Bamba (Allende, minuto 69), Strand Larsen e Iago Aspas.

GOLES: 1-0, minuto 53: Miranda. 2-0, minuto 83: Fekir. 2-1, minuto 91: Strand Larsen.

ÁRBITRO: Juan Martínez Munuera (Comité Valenciano). Amonestou ao local Pezzella (m.47+).

INCIDENCIAS: Partido correspondente á xornada 31 de LALIGA EA SPORTS, disputado no estadio Benito Villamarín ante 48.938 espectadores. Gardouse un minuto de silencio en memoria do expresidente do Betis, Manuel Ruiz de Lopera, falecido o pasado 24 de marzo.