Resumo de internacionais celestes

ALEMAÑA 1-1 CHILE

Pablo ‘Tucu’ Hernández e Marcelo Díaz foron titulares no empate de Chile ante Alemaña no segundo partido de Cópaa Confederacións. Ambos os xogadores mantivéronse no terreo de xogo ata o asubío final. A Selección Chilena afronta o seguinte choque da competición o mércores 25 de xuño ante Australia (18:00, TV: Gol).

ALEMAÑA 3-0 DINAMARCA

Hjulsager foi titular con Dinamarca e disputou 80 minutos nunha nova derrota do combinado danés no Europeo Sub-21. Con este resultado, Dinamarca cae eliminada do torneo a falta de disputar o terceiro partido da fase de grupos ante República Checa (sábado, 20:45, TV: Be Mad). O atacante céltico volveu ser unha vez máis un dos futbolistas máis destacados do choque.

PORTUGAL 1-3 ESPAÑA

Jonny foi titular e disputou os 90 minutos no triunfo crave de España ante Portugal no Europeo Sub-21. O combinado español asegúrase o pase a semifinais con esta vitoria a falta de xogar o último partido da fase de grupos ante Serbia (venres, 20:45, TV: Catro). O porteiro celeste Rubén Blanco presenciou o partido desde o banco.