FORTUNA - MAJADAHONDA 2
Celta b

Ao Celta Fortuna escápanselle dous puntos no último minuto fronte ao Raio Majadahonda (1-1)

O Celta Fortuna terminou empatando no último suspiro ante o Raio Majadahonda no encontro correspondente á cuarta xornada de Liga no grupo 1 da Primeira Federación disputado no estadio Cerro do Espino.

O conxunto celeste disputou unha gran primeira parte, na que dominaron o xogo e crearon múltiples ocasións de gol, como o penalti sobre Javi Rueda no minuto 6 que terminaría lanzando o capitán Raúl Blanco e atrapando o gardameta do conxunto madrileño.

A recompensa dos celestes chegaría no minuto 24, cando nunha das arremetidas do Celta, Pablo Durán cedía o balón a Alfon que chutaba coa dereita e coábaa maxistralmente pola escuedra da meta de Dani Martín. Os celestes adiantábanse e chegaban ao descanso con esa mínima vantaxe.

No segundo tempo de xogo, o conxunto dirixido por Claudio Giráldez baixou as revolucións do encontro e continuou mantendo o control da situación, tentando amarrar esa vitoria que lles outorgaba o resultado. Con todo, un Raio Majadahonda que nos últimos momentos volveuse máis insistente, atopou o empate no minuto 89, obra do central Kike Fermoso.

Escapábaselle así a vitoria ao Celta Fortuna no último suspiro, volvendo á cidade olívica cun único punto debaixo do brazo.

O filial celeste comezará a preparar xa o seu próximo encontro ante o CD Arenteiro, que se disputará en Abanca Balaídos, o domingo 24 de setembro ás 19:00 h.

1 – RAYO MAJADAHONDA: Dani Martín; Ro Abajas (S. Camacho, 86), Jorge Casado, Kike Hermoso, D. Ceballos (J. Cortés, 78); Pablo Pérez (Rubi, 46), Raúl Tavares, F. Reguera, Markus Anderson (Hugo Esteban, 68); Alberto Fernández (A. Claverias, 68) y Rubén Enri.

1 – CELTA FORTUNA: Coke Carrillo; Javi Rueda, Javi Rodríguez, Gael Alonso (Iván López, 46), Joel López, Hugo Álvarez; Damián (M. Fernández, 46), Miguel Román; Raúl Blanco (Manu Garrido, 88), Alfon González (Bruno Iglesias, 77) y Pablo Durán (Dani González, 46).

Goles: 0-1 Alfon (min. 24); 1-1Kike Hermoso (min. 89)

Árbitro: Muñiz Muñoz. O colexiado amoestou a Damián Rodríguez por parte do Celta Fortuna e ensinou tarxeta amarela a Alberto Fernández, Kike Hermoso y Ro Abajas do Raio Majadahonda.

Campo: Estadio Cerro del Espino.