Hemeroteca canteira

Un Celta B en inferioridade numérica cae en Tudela

O Celta B caeu derrotado no campo do CD Tudelano nun choque marcado pola expulsión do céltico Samuel aos 36 minutos de xogo. O primeiro tanto local chegou ao bordo do descanso e tras a continuación o cadro navarro non tardou en anotar o definitivo 2-0. Os celestes arrincaron moi ben o encontro, pero a dobre amarela a Samuel e o segundo gol locatario puxeron costa arriba as posibilidades do filial vigués.

CD. Tudelano: Pagola, Delgado, Nandi, Jonathan, Paris, Lázaro, Chema Mato; Valero (Azpilicueta, 70´), Víctor Bravo, Óskar Martín (Eneko, 62´), Arkaitz (Iván Martín, 78´).

Celta B: Iván Villar, Kevin, De Amo, Goldar, Samuel, Borja Fernández, Jordan (Pape, 59´), Luis Rioja (Julio Delgado, 63´), Franco Fragapane, Rubén Ramiro (Lucas Olaza, 41´), Borja Iglesias.

Goles: 1-0 (40´): Paris. 2-0 (49´): Valero.

Árbitro: Fernández Pérez, colexio catalán. Amarela a Valero, Lázaro, Goldar, Borja Iglesias, Lucas, Rioja e Samuel (expulsado con dobre amarela no 36´).

Campo: Ciudad de Tudela. 800 espectadores.