ESCUDO-1300x400-02

O RC Celta dá o cara pero cae ante o Atlético de Madrid (4-1)

O RC Celta non puido sumar unha nova vitoria na súa visita ao Atlético de Madrid no Cívitas Metropolitano. Os celestes foron castigados no minuto 8 cun gol temperán de Correa. Os de Coudet xamais baixaron os brazos e tanto Aspas como Strand Larsen tiveron as súas oportunidades. Esforzo sen premio pese ao traballo realizado sobre o céspede.

Os celestes buscaron o remontada pero o gol non chegou. No minuto 49 De Paul volveu castigar a RC Celta. No minuto 65 Carrasco fixo o terceiro.
Gabri Veiga, no minuto 71, demostrou a súa clase cun gran gol. Cunha no minuto 81 fixo o cuarto local. O próximo partido para o RC Celta será este próximo sábado (18:30h) ante o Valencia en Mestalla.

4 – Atlético de Madrid: Grbic, Molina, Hermoso, Witsel, Reinildo, Carrasco (Saúl, min. 84), De Paul (Cunha, min.75), Kondogbia, Lemar (Koke, min. 45), Correa (Joao Félix, min. 62) y Morata (Griezmann, min. 62).

1- RC Celta: Agustín Marchesín; Hugo Mallo, Joseph Aidoo, Unai Núñez, Javi Galán; Renato Tapia (Solari, min.62), Franco Cervi, Fran Beltrán; Carles Pérez (Veiga, min. 52), Strand Larsen y Iago Aspas.

Goles: 1-0 Correa (minuto 8); 2-0 De Paul (min. 49); 3-0 Carrasco (min. 65); 3-1 (Gabri, minuto 71) y 4-1 Cunha (min. 81)

Árbitro: Hernández Hernández. Amonestó con tarjeta amarilla a Mario Hermoso (min. 15), Koke (min. 56). Por parte del RC Celta fueron amonestados Unai Núñez (min. 20)

Incidencias: Encuentro correspondiente a la quinta jornada de LaLiga Santander disputado en el estadio Civitas Metropolitano con presencia celeste en las gradas.

Campo: Civitas Metropolitano