ESCUDO-1300x400-01
Primeiro Equipo

Un punto moi valioso para seguir medrando (2-2)

Sumar un punto no campo dun rival como o Sevilla FC é motivo de satisfacción. E aínda así, o empate cultivado polo RC Celta no Sánchez Pizjuán puido ser moito máis. Os celestes chegaron ao descanso cunha cómoda vantaxe de 0-2 grazas aos goles de Franco Cervi e Iago Aspas.

Os de Coudet parecían ter controlado o encontro, pero o conxunto local, un gran equipo empuxado pola súa afección, logrou pór a igualada. Aínda que o sabor final pode ser algo agridoce, a realidade é que este é punto moi valioso para seguir crecendo.

2 – SEVILLA FC: Dmitrovic, Montiel, Rekik, Diego Carlos, Acuña, Fernando (Ó. Torres, minuto 46), Jordán (Luismi, minuto 90), Rakitic (Papu Gómez, minuto 46), Ocampos, Tecatito (Gudelj, minuto 71) y Rafa Mir (Iván Romero, minuto 46).

1. 2 – RC CELTA: Dituro, Mallo, Aidoo (Murillo, minuto 63), Araujo, Javi Galán, Fran Beltrán, Bráis Méndez (Solari, minuto 76), Denis Suárez (Tapia, minuto 63), Cervi (Nolito, minuto 63), Santi Mina (Galhardo, minuto 81) y Aspas.

Goles: Cervi (0-1, min.37), Iago Aspas (0-2, min.39), Papu Gómez (1-2, min.70), Óliver Torres (2-2, min.73).

Árbitro: Sánchez Martínez. Amonestou a Cervi, Denis Suárez, Tapia y Murillo.

Campo: Sánchez Pizjuán.