final web cronica
Primeiro Equipo

Dura derrota ante a Real Sociedad (1-4)

O RC Celta perdeu este domingo (1-4) ante a Real Sociedad nun encontro no que os visitantes foron mellores sobre o céspede de Abanca Balaídos. Iago Aspas anotou o único gol celeste e converteuse no máximo goleador do club en Primeira División.

O equipo donostiarra foise en vantaxe ao descanso grazas aos goles de Silva e Oyarzabal nas dúas chegadas máis perigosas na primeira metade. A pesar dos cambios no descanso, o conxunto vasco puxo o terceiro gol no marcador ao pouco de comezar o segundo tempo. Aspas reduciu distancias desde o punto de penalti e W. José puxo o 1-4 definitivo.

1 – RC Celta: Rubén Blanco, Carreira, Araújo (Aidoo, min 46), Murillo, Fontán, Tapia, Fran Beltrán (Mina, min 57), Denis Suárez, Baeza (Brais, min 46), Nolito (Emre, min 66), Aspas

4 – Real Sociedad: Remiro, Gorosabel (Arambarri, min 65), Le Normand, Sagnan Aihén, Guridi (Guevera, min 65), Zubimendi, Silva (Roberto, min 78), Barrenetxea (Merquelanz, min 71), Oyarzabal (Portu, min 46), W. José

0-1 Silva, min 21; 0-2 Oyarzabal, min 34; 0-3 W. José, min 54; 1-3 Aspas, min 77; 1-4 W. Jose, min 81

Árbitro: Cordero Vega. Amonestó a Fontán (dobre amarela) (RC Celta) y a Le Normand, Aihén, Guridi, Zubimendi, Silva (R. Sociedad)