20221019_Partido_RealValladolidVsRCCelta_3

O RC Celta non suma na súa visita en mollado a Valladolid (4-1)

O RC Celta non puido sumar na súa visita ao Real Valladolid nunha serán pasada por auga. Roque Mesa adiantou aos valisoletanos á media hora pero un golazo de Óscar Rodríguez, tras unha gran xogada de Larsen, devolveu as táboas. Os celestes buscaron tras o descanso a vitoria con grandes minutos de control de xogo e ocasións. Pero Joaquín Fernández e un dobrete de Sergio León sentenciaron o partido.
Marchesín sacou un penalti dunha gran estirada. O vindeiro luns o RC Celta ten unha oportunidade de sumar unha vitoria recibindo ao Xetafe (21:00 horas) en Abanca Baláidos.

4 – REAL VALLADOLID: Masip, Joaquín, Feddal, Javi Sánchez, Rosa, Kike, Roque Mesa, Aguado Olaza, Weisman y Guardiola.

1- RC CELTA: Marchesín; Mallo, Mingueza, Aidoo, Núñez, Galán; Beltrán, Óscar, Cervi, Tapia; Aspas y Strand-Larsen.

Goles: 1-0  Roque Mesa (Minuto 32), 1-1 Óscar Rodríguez (Minuto 43); 2-1 Joaquín Fernández (Minuto 62); Sergio León (Minuto 74 y 79)

Árbitro: Valentín Pizarro Gómez. Amonestó por parte del Real Valladolid a Masip. Por parte del RC Celta vio tarjeta amarilla a Óscar Rodríguez.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la décima jornada de LaLiga Santander disputado en el José Zorrilla con representación celeste en las gradas.

Campo: José Zorrilla