MINIATURA RESUMEN CABECERA WEB
Novas primeiro equipo

RC Celta 1-2 Real Sociedad: resumo, resultado e gol do partido de Copa del Rey

O RC Celta cae derrotado en cuartos de final da Copa del Rey ante a Real Sociedad. A pesar dos esforzos celestes, avivados durante a segunda metade co gol de Luca de la Torre, o equipo Txuri-urdin logrou asegurar o seu pase á seguinte rolda grazas aos tantos de Oyarzabal e Becker.

1 – RC Celta: Iván Villar; Kevin (Mingueza, min.64), Starfelt, Domínguez, Ristic; Miguel (De la Torre, min.46), Jailson (Aspas, min.64), Tapia (Beltrán, min.72), Hugo Álvarez; Swedberg (Strand Larsen, min.78) e Douvikas.

2 – Real Sociedad: Remiro; Aramburu, Zubeldia, Lle Normand, Tierney (Elustondo, min.39); Becker (Sadiq, min.78), Merino, Zubimendi, Brais (Pacheco, min.78), Oyarzabal (Magunazelaya, min.90) e Silva (Zakharyan, min.46).

Goles: 0-1, minuto 2. Oyarzabal. 0-2, minuto 66. Becker. 1-2, minuto 92. De la Torre.

Árbitro: Soto Grao (comité Rioxano). Amoestou aos locais Tasos Douvikas (min.45+2), Unai Núñez (min.74), Strand Larsen (min.93) e Ristic (min.94); e aos vicitantes Merino (min.65) e Magunazelaya (min.95).

Incidencias: Partido de cuartos de final da Copa del Rey disputado en Abanca Balaídos ante 20.903 espectadores.