20221024_Partido_RCCeltaVsGetafeCF_3

O RC Celta cre para sumar ante o Getafe CF en Abanca Balaídos (1-1)

O RC Celta sumou un empate (1-1) na visita do Getafe a Abanca Balaídos. Os celestes dominaron o xogo na primeira parte pero fóronse ao descanso por baixo do marcador por un tanto de Ünal.

Tras a continuación o partido seguiu pola mesma tónica de dominio celeste e o esforzo tivo premio. No minuto 89 Aidoo rematou ao fondo da rede un centro para poñer o empate final.

O vindeiro sábado o RC Celta visitará ao Almería na duodécima xornada da liga Santander.

1 – RC CELTA: Marchesín; Hugo Mallo (Mingueza, min, 29), Unai Nuñez, Aidoo, Javi Galán; Fran Beltrán (Tapia, min.77), Óscar Rodríguez, Cervi (Carles Pérez, min.65), Gabri Veiga (De la Torre, min.77) ; Iago Aspas y Strand-Larsen (Paciencia, min. 65).

1 – GETAFE CF: Soria; Iglesias, Djené, Mitrovic, Duarte, Angileri (Amavi, min.30); Milla (Mata mnin.84), Maksimovic, Algobia; Mayoral (Portu, min.72) y Enes Ünal (Seoane, min. 84)

Goles: 0-1 Enes Ünal (minuto 40); 1-1 Aidoo (minuto 89)

Árbitro: González Fuertes. Amonestou por parte do Getafe a Mata. Por parte do RC Celta viu cartón amarelo Unai Nuñez.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la undécima jornada de LaLiga Santander disputado en Abanca Balaídos.

Campo: Abanca Balaídos, 9.774 espectadores.

Observaciones: Foron homenaxeados JRA10, xogador da sección de eSports, e os piragüistas Manuel Garrido, Tania Álvarez e Tania Fernández, campións galegos do campionato de piragüismo Ponche dá Lima.