20221105_Partido_CDBadajozVsCeltaB_2

O fútbol paga con crueldade ao Celta B en Badaxoz (1-0)

O Celta B sumou unha cruel derrota a domicilio tras perder (1-0) ante o CD Badaxoz no partido correspondente á xornada 11 de liga no grupo I de Primeira Federación disputado no Novo Viveiro. Os celestes dispuxeron de ocasións de todas as cores para levar os tres puntos, pero viron como os locais levarían un amargo triunfo pola mínima.

Os de Claudio Giráldez impuxeron o seu fútbol durante os noventa minutos e, xa na primeira metade, dispuxeron de ocasións para ir por diante no marcador ao descanso. O Badaxoz, que saíu mellor tras o descanso, aproveitou o seu bo tramo de xogo para anotar un gol de difícil explicación.

A pesar de todo, o filial celeste envorcouse en ataque nunha última media hora de choque na que tivo un puñado de ocasións claras para non só sumar, senón mesmo levar a vitoria. Entre elas, un disparo de Iker Losada que se iría ao traveseiro nun tramo final de partido no que o gol non acabaría por chegar.

O Celta B durmirá este sábado en décimo quinta posición con dez puntos. A próxima xornada será en casa ante o Raio Majadahonda, o domingo 20 de novembro ás 12:00.

1 – CD BADAJOZ: Kike Royo; Jose Mas, Borja García, Mariano Gómez, Eduardo Sánchez; Zelu (Carlos Cordero, min. 62), Raúl Palma, Javi Ros (Burlamaqui, min. 62), Jesús Alfaro (Chendri, min. 79); Adilson (Mancuso, min. 79), Davis Soto (Francis Ferrón, min. 69).

0 – RC CELTA B: Christian Joel; Carrique, Javi Domínguez (San Bartolomé, min. 87), Sergio Barcia (Damián, min. 87), Medrano; Martín Calderón (Comparada, min. 78), Hugo Sotelo (Carlos Beitia, min. 57); Raúl Blanco (Fer López, min. 87), Iker Losada, Javi Gómez; Lautaro.

Gol: David Soto (1-0, min. 55).

Árbitro: Domínguez Cervantes, do colexio andaluz. Amonestou a Adilson, do CD Badajoz, e a Iker Losada, Carrique e Javi Domínguez, do Celta B.

Campo: Nuevo Vivero.