Derrota por goleada no Bernabéu (6-0)

Contundente derrota celeste no Santiago Bernabéu. Lonxe do que podería reflectir o avultado resultado final, os celestes disputaron un bo partido e gozaron de ocasións no tramo inicial do encontro.

O Real Madrid adiantouse ao trece minutos de xogo cun gran tanto de Benzema. Pouco despois, a polémica instalouse na área madridista cun posible penalti ao canteirán Brais Méndez. O xogo continuou e antes do descanso chegou o segundo e o terceiro, obra de Bale e Isco.

Tras a continuación o Celta aguantou o tipo ante un Real Madrid que non renunciaba a marcar máis goles. Chegaron. Achraf, Sergi Gómez en propia porta e Kroos culminaron a goleada madridista.

6-REAL MADRID: Navas, Varane, Nacho, Kroos, Benzema (Asensio, min.64), Modric, Bale (Lucas Vázquez, min.71), Marcelo, Casemiro, Achraf, Isco (Mayoral, min.64).

0-CELTA: Sergio, Hugo Mallo, Sergi Gómez, Roncaglia, Jonny, Lobotka, Wass, Jozabed (Radoja, min.71), Brais Méndez (Iago Aspas, min.82), Boyé (Tucu, min.46), Maxi Gómez.

Goles: Bale (1-0, min.13); Bale (2-0, min.30); Isco (3-0, min.32); Achraf (4-0, min.52); Sergi Gómez (5-0, p.p., min.74); Kroos (6-0, min.81).

Árbitro: González Fuertes, do comité asturiano. Amonestou a Hugo Mallo (Celta).

Campo: Santiago Bernabéu.