ESCUDO-1300x400-02

O RC Celta gústase ante a súa afección goleando ao Rayo (3-0)

O RC Celta sumou os tres puntos ante o Raio Vallecano (3-0) nun partido onde de novo a afección de Abanca Balaídos levou en bolandas ao equipo. Tras unha primeira parte de traballo, entrega e paixón, os de Carlos Carvalhal sacaron toda a súa artillería para rematar ao equipo madrileño.

Iago Aspas abriu a lata no minuto 51 e nese momento o partido volveríase tolo. Segundo despois Carles, con axuda de Ciss, puxo o segundo gol que foi consultado polo VAR.

O terceiro chegaría novamente nas botas do Rey das Bateas no minuto 85. A festa disparouse no estadio celtista.

3- RC Celta: Iván Villar; Kevin, Aidoo, Núñez, Galán; Beltrán; Carles Pérez (Solari, 83), Veiga (Larsen, 71), De la Torre (Cervi, 71); Seferovic (Óscar, 71) y Aspas (Paciencia, 87).

0 – Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu (Falcao, 67), Catena, Lejeune, Fran García; Pathé Ciss (Camello, 54), Comesaña (Valentín, 59); Isi (Pozo, 89), Trejo, Álvaro García y De Tomás (Salvi, 67) .

Goles: 1-0 Aspas (min. 52); 2-0 Ciss en propia (min. 52) y 3-0 Aspas (min. 85).

Árbitro: Pulido Santana. Amonestó por parte del RC Celta a Beltrán y Óscar. Por parte del Rayo Vallecano vieron amarilla Comesaña, Balliu y Lejeune.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la vigesimoquinta jornada de LaLiga Santander disputado en Abanca Balaídos.

Campo: Abanca Balaídos