ESCUDO-1300x400-02

O RC Celta pasa de rolda na Copa en Lorca (-6)

Vitoria do RC Celta no Estadio Artés Carrasco de Lorca no partido da primeira rolda da Copa de S.M. O Rey #ante o cartaginés CD O Algar que actualmente milita en Preferente murciana. Os celestes levan a clasificación á seguinte rolda grazas a unha segunda parte magnífica. O CD Algar atopábase aos quince minutos por diante no marcador grazas a un gol de Cristian Muñoz nun saque de esquina. A saída de Franco Cervi revolucionou o xogo celeste e marcou ao minuto de saír.

O RC Celta entrou mellor á segunda parte envorcado en ataque, que resultou en dous goles de moi boa factura de Carles Pérez e Óscar Rodríguez no primeiros quince minutos de xogo. Posteriormente, Strand Larsen estreábase coa camiseta celeste para ampliar a vantaxe aos 62 minutos do encontro.

Redondeou o RC Celta o resultando con outros dous goles, un obra de Javi Galán despois dun penalti forzado por Franco Cervi e o sexto de Kevin Vázquez. A viaxe a terras murcianas sáldase co pase á seguinte rolda da Copa e coa estrea goleadora dos nosos xogadores Carles Pérez, Strand Larsen, Javi Galán e Kevin.

1 – CD ALGAR:Juanma Conesa; Íñigo, Cristian Muñoz, Valero (Jawad, min 64) Rachiq (M. Nicolás, min. 56), Acosta; Nono (Javi Roca, min. 71), Moghli, Ventura; Ketchup (Pagán, min. 71) , Nico Carrasco (Gómez, min. 64)

6 – RC CELTA: Iván Villar; Mingueza (Kevin, min. 70), Unai, Carlos Domínguez, Javi Galán; Pablo Durán (Strand Larsen, min. 34), Fran Beltrán, Óscar, Swedberg (Cervi, min. 34); Carles Pérez (Gabri Veiga, min. 70), Paciência (Miguel, min. 70)

Goles:Cristian Muñoz (1-0, min. 15), Franco Cervi (1-1, min. 35), Carles Pérez (1-2, min. 55), Óscar Rodríguez (1-3, min. 58), Strand Larsen (1-4, min. 62), Javi Galán (1-5, min. 84), Kevin Vázquez (1-6, min. 90)

Árbitro: Dámaso Arcediano Monescillo, colegio extremeño. Amonestó a Rachiq (min. 10) Cristian Muñoz (min. 22) y Gómez (min. 66) por el CD Algar. Por el RC Celta amonestó a Tapia (min. 46)