ESCUDO-1300x400-02

Un histórico Aspas guía ao RC Celta á vitoria ante o Cádiz (3-0)

Unha noite con dobre premio. O RC Celta sumou os tres puntos #ante o Cádiz CF (3-0) nun partido onde Iago Aspas agrandou aínda máis a súa lenda como celeste. O dianteiro igualou ao histórico Pahiño ao marcar nas catro primeiras xornadas ligueiras. Aspas ademais faio cun gol máis grazas ao seu dobrete ante os gaditanos.

Aspas abriu o marcador no minuto 56 nun Abanca Balaidos entregado e repetiu no minuto 74. Entre medias Óscar Rodríguez marcou un auténtico golazo no minuto 62.

Tras unha primeira parte de intensidade, pero sen ver portería, o partido rompeu no segundo tempo. Os de Coudet suman os tres puntos e xa pensan na visita do próximo sábado ao Atlético de Madrid.

3 – RC Celta: Agustín Marchesín; Hugo Mallo (Mingueza, minuto 81), Joseph Aidoo, Unai Núñez, Javi Galán; Renato Tapia (Gabri, min. 46), Óscar Rodríguez (Solari, minuto 66), Franco Cervi, Fran Beltrán (De la Torre, minuto 81); Carles Pérez (Larsen, min. 46) y Iago Aspas

0- Cádiz CF: Ledesma; Luis Hernández, Chust, Espino, Zaldua; Fede, Blanco, Alarcón, Alejo, Ocampo y Lozano. También jugaron Lucas  Pérez, Giménez, Alex y Sobrino.

Goles: 1-0 Iago Aspas (minuto 56); 2-0 Óscar Rodríguez (minuto 62); 3-0 Iago Aspas (minuto 74).

Árbitro: Pulido Santana. Amonestó con tarjeta amarilla por parte del Cádiz a Lozano (min. 26), Zaldua (min. 90). Por parte del RC Celta fuer amonestado Larsen.

Incidencias: Encuentro correspondiente a la cuarta jornada de LaLiga Santander disputado en el estadio Abanca Balaídos ante un lleno de ‘no hay billetes’ en las gradas viguesas.

Campo:Abanca Balaidos