20221029_Partido_CeltaBVsRealMadridCastilla_3

O Celta B cae no duelo de filiais ante o Real Madrid Castilla (1-2)

O Celta B caeu derrotado (1-2) ante o Real Madrid Castilla no partido correspondente á décima xornada de Liga no grupo I de Primeira Federación disputado en Abanca Balaídos.

Os celestes tiveron un gran inicio de partido que se viu recompensado co gol de Miguel Rodríguez antes de cumprirse o primeiro cuarto de hora. O Celta B, que tivo ocasións para facer o segundo, vía como os visitantes dábanlle a volta ao partido con dous goles practicamente consecutivos.

Tras o descanso, os de Claudio Giráldez envorcáronse na procura dun empate que non acabou chegando ante un Real Madrid Castela que puido manter a súa vantaxe con solidez.

O Celta B, que suma dez puntos en dez xornadas, visitará ao CD Badajoz o vindeiro sábado 5 de novembro ás 21:00 no Novo Viveiro.

1 – RC CELTA B: Christian Joel; Carrique, Gael (Yoel, min. 70), Sergio Barcia (Beitia, min. 74), Medrano; Calderón, San Bartolomé (Hugo Sotelo, min. 70); Raúl Blanco (Lautaro, min. 57), Iker Losada (Javi Gómez, min. 70), Hugo Álvarez; Miguel Rodríguez.

2 – REAL MADRID CASTILLA: De Luis; Tobías, Edgar, Rafa Marín, Pablo Ramón, Peter; Dotor, Mario Martín (Villar, min. 78), Arribas (Aranda, min. 90); Álvaro Martín (Marvel, min. 84), Álvaro (Iker Bravo, min. 78).

Goles: Miguel Rodríguez (1-0, min. 13); Edgar (1-1, min. 32); Álvaro (1-2, min. 35).

Árbitro: Conejero Sánchez, do colexio extremeño. Amonestou a Gael, Javi Gómez, Hugo Sotelo e Carrique, do Celta B, e a Mario Martín, Dotor, Álvaro e Peter, do Real Madrid Castilla.

Campo: Abanca Balaídos.