cuadrado web

Vitoria do Celta B ante o Linares Deportivo (4-2)

Gran vitoria do mozos do filial celeste ante un rival directo como o Linares Deportivo, por 4-2. Este triunfo coincide co arranque da segunda volta de Primeira Federación na nosa casa, Abanca Balaídos.

O partido desde o seu inicio estivo dominado de inicio a fin polo xogo celeste, que se adiantaría no marcador aos 9 minutos da primeira parte nun disparo de Iker Losada. Lautaro dobraría a diferenza e chegariamos ao descanso co terceiro, obra do canteirán Javi Rodríguez, sendo leste o seu primeiro gol co Celta B nun gran partido.

Coa mesma tendencia de dominio arrincaba a segunda parte, resultando no dobrete de Javi Rodríguez aos poucos minutos de iniciar. Con balón dominaba o filial celeste os minutos restantes, pero o conxunto xienense conseguiría recortar en dous goles a distancia. Con 4-2 chegaría o partido ao seu final.

Vitoria celeste e quinto partido imbatidos, o que aúpa ao conxunto de Giráldez ata a sétima posición. A próxima xornada visitarase o Arcángel para enfrontarnos ao Córdoba Cf.

FICHA TÉCNICA:

CELTA B: Christian Joel; Javi Rodríguez, Sergio Barcia, Carlos Domínguez, Medrano; San Bartolomé (min. 81, Fran López), Damián Rodríguez (min.90, Yoel Lago); Pablo Durán (min. 81, Martín Calderón), Íker Losada (min. 63, Raúl Blanco), Hugo Álvarez; Lautaro (min. 63, Tincho Conde).

LINARES DEPORTIVO: Samu Casado; Edu Viaña (min. 76, Perejón), Lolo González, Squadrone (min. 46, Aitor), Varela (min.19, Candeas); Rodri, Fran Callejón; Abeledo (min. 46, Sancris), Javi Duarte, Alfonso (min. 46, Fermín); Hugo Díaz.

GOLES: 1-0, min. 8: Iker Losada; 2-0, min. 27: Lautaro. 3-0, min. 39: Javi Rodríguez. 4-0, min. 57: Javi Rodríguez. 4-1, min. 60: Fermín. 4-2, min. 90: Rodri.

ÁRBITRO: Gorka Etayo Herrera (Colexio do País Vasco). Amoestou a Raúl Blanco, do Celta B. Por parte do Linares viu amarela Duarte.