Terceira vitoria consecutiva do Celta B

Triunfo por 0-2 ante o Negreira, que xogou con dez homes os minutos finais pola expulsión de Paco

Vitoria traballada do Celta B ante un Negreira indómito que pelexou o partido até o final. Os vigueses adiantáronse no minuto 49 cun tanto de David Añón, que suma 11 goles no que vai de tempada.

Os locais non cejaron no seu empeño por buscar o empate, pero a expulsión de Paco no minuto 81 foi determinante. A dez minutos do final, o xogador do Negreira propinou un lapote a Rubén Martínez que lle custou a vermella directa e deixar ao seu equipo cun futbolista menos. Camochu sentenciaría o partido no minuto 88, colocando o 0-2 definitivo no marcador.

SD NEGREIRA: Ríos, Iglesias, García, Monín, Diego Gesto (Rego, min.69), Adrián Vázquez, Adán (Blanco, min.62), Paco, Gonzalo Suárez, Roberto Piñeiro e Manuti (Toja, min.62)

CELTA B: Rubén, Marcos Torres, Maceira, Víctor Vázquez, Sergio Maestre, Antón, Aitor (Félix, min.61), Madinda, Camochu, Rubén Martínez (Soto, min.88) e Añón (Benja, min.76)

GOLES: Añón, min.49 (0-1); Camochu, min.89 (0-2)

ÁRBITRO: Vizcaíno Borja. Sancionou con amarelo a Antón, Camochu, Maceira, Iglesias, Monín e Blanco. Expulsou con vermello directo a Paco (min.81)

CAMPO: Jesús García Calvo