Remontada e vitoria do Celta B en Cerceda

Os vigueses deron a volta ao marcador e gañaron por 1-3

GOLES EN CELTA TV

O Celta B levou o tres puntos do Estadio Ou Roxo tras realizar unha gran segunda parte. Os locais adiantáronse no minuto 54 cun remate de socato de Herbert. Gran gol que puña por diante no marcador a un bo Cerceda.

Os de Pichi Lucas mostraron a partir de entón a súa mellor versión, reaccionando ao minuto e medio cun gol de Rubén Martínez, que coou o balón por baixo das pernas do porteiro. Ambos os conxuntos traballaron para aproximarse á área rival, sendo finalmente o Celta B o que anotaría de novo. Nos 77 Marcos Torres, que tan só levaba oito minutos sobre o terreo de xogo, rematou a gol un centro ao segundo pau.

O filial céltico sentenciaría a vitoria co definitivo 1-3, obra de Camochu, que realizou catro dianas no últimos tres partidos. O lateral celeste Kevin tivo que retirarse na primeira metade por unhas molestias musculares na súa perna esquerda.